staket_madelene_edlund_redigerad-1
sushi
fotopromenad_i_stan
sopsortering
Mina fotopromenader är vardagsmat. Jag och kameran på promenad här hemma i byn. Men det händer också att jag  har med mig kameran till stan när jag är där och även då tar en fotopromenad. Det här (bland annat) blev resultatet av en stads-fotopromenad. Fotopromenader fungerar överallt. Överallt hittar jag inspirerande mönster och former. Företeelser och situationer. Kanske blir det en kort fotopromenad idag också.

I take photo-walks. That´s common. But I usually take them at home, in the village. But sometimes I take my camera into town aswell. Photo-walks works in town to. 
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 10 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange