ann_fotar
bildmuseet_verksatd
I helgen har det varit full rulle då jag har varit fullt upptagen med styrelsearbete. Kamraterna i Broderiakademin har varit upp och vi har haft styrelsemöte fredag och lördag. Tack vare att jag bor så pass långt norr ut (mot för de andra) så stannade många av dem lite till vilket innebar att vi hann med att umgås igår. Vi var på stan, lapade lite sol, åt lunch, pratade och skrattade och så blev det en tur till Västerbottens Museum och så avslutade vi dagen på Bildmuseet.
På Bildmuseet hann vi knappt med några utställningar då vi hamnade i Bildverkstaden och satte oss att göra böcker. Vi hade hur roligt som helst och kom inte därifrån förrän de stängde. I Bildmuseets verkstad, som är öppen för allmänheten 12-17 på helgerna, så är alla välkomna att jobba, vuxna som barn, tonåringar som gamlingar. Tack Maria för att du förevigade vårt idoga bok-arbete. Det var en bra dag.
Så har du inget för dig idag, bege dig till ett museum och deras verkstad och gör något kul (funkar i alla fall i Umeå och på Bildmuseet).

I had a great day yesterday. My friends from the embrodierers guild has been in Umeå. We went to the museums yesterday and ended up in the studio att Bildmuseet where we made books. So much fun. It was a great saturday.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to En dag i bildverkstaden

  1. Britt Dahné skriver:

    TACK snälla söta du för härligt skrattfyllda dagar i ett soligt Umeå….
    Kram från Britt som nyss vinkat av kamraten Ann på Bromma och nu är det min tur… Mot Visby

  2. madde madde skriver:

    Tack själv fina.Ses snart igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 15 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange