ljuslyktor_i_trad2
ljuslyktor_i_trad
Det är gott när man på promenaden genom parken ser ett träd med glad ljuslyktor. Jag blir så glad (aningen svårfotade dock). Någon har målat och hängt upp vackra lyktor i ett träd. Glasburkar, glasfärg och ståltråd. Jag ser rester av lång-brinnande ljuskoppar i dem. Tänk hur vackert det var den kvällen alla lyktorna var tända. Kanske skulle man ha vackra ljuslyktor i trädet här hemma.

I walked through a park and  in a tree there was beutiful candle holders hanging. Someone has painted and made these candle holders. Glass yars, glass paint and some wire. Imagine how beautiful it was when they all where lit. Perhaps I should have candle holders in my trees at home?
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 18 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange