spetsar_2

spetsar_
Jag har en hel del fantastiskt vackra spetsar. Många som suttit i eller gjorts för att sitta i örngott, men även en hel del andra sorter och varianter. Jag tar fram dem emellanåt. Vänder, vrider. Tänker och funderar. Vad ska jag göra med dem? Vad ska det bli av dem? Jag är inte den som trivs i så mycket spets vare sig på kläder eller i heminredning, men jag vill använda spetsarna. Några förslag?

I´ve got a lot of fantastic hand made lace. But I don´t know what to do with them. Suggestions?
/Madde

Tagged with:
 

6 Responses to Spetsar

 1. Gabriella skriver:

  Skulle dom på något sätt kunna bli bokmärken?

 2. madde madde skriver:

  Jo, kanske det. Tack. Ska tänka på det.

 3. Ulla Hasselmark skriver:

  Sälj dem! Till mig.
  UllaH

  • madde madde skriver:

   Aha, du tänker så :) Jag vet inte. Jag vill klura lite till på dem, vad jag kan använda dem till. Har du något bra tips…

 4. Pernilla S skriver:

  Sy fast dom på rad på ett fint tyg (tex handvävd linnehandduk)och gör en kudde!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange