make_art_monday_bild1
make_art_monday_bild2

make_art_monday_bild4
make_art_monday_bild3
Måndagskonsten jag påbörjade härom veckan, Make Art Monday, pågår. Jag håller på. Varje söndag får jag ett ord att reflektera över, att göra något av på måndagen. Hittills har vi fått orden Peace/Fred och Joy/Lycka. Här är vad jag gjort hittills. Jag skriver på en sida, ordet och vad jag kommer på att tänka på, en synonym eller två. Det blir en bild. Inget svårt, inget komplicerat, inget krångligt. Bara en bild. Det blir det det blir. Denna veckas ord är Trust/Tillit.

I doing Make Art Monday. This is what I´ve done so far.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange