bron_lila_rod
elbox
rallarros
lovet_redigerad-1
solnedgang_mars
På jakt efter färger igen. Förra gången var det blå. Lila den här gången. Hittar en hel del lila bland mina foton. Bearbetat foto, taggar, rallarros, min kappa och magisk solnedgång i mars. Lila finns där och är ju en släkting till blått men ändå så mycket mer lättillgänglig. I alla fall för mig. Vad har du för förhållande till lila?

Jag har KURSER på gång. Den 10 april har jag ståltrådskurs, Ståltrådshjärtan och rostiga blommor,  här i Skeppsvik, 19.00-21.30. En kvällsworkshop och allt material ingår.  Den 24 maj har jag en målerikurs Äntligen ska jag måla! 10.00-16.00, allt material ingår och inga förkunskaper krävs. I september kommer Elisabet Jansson till Umeå och ger en färgningskurs Växtfärga papper, anmälningarna skall gå till mig.
Mer info finns på designmadde /facebook (en öppen sida så alla kan kolla där) eller så mailar du mig så skickar jag dig mer information: info (at)designmadde.se

I´m looking for colour again. Last time it was blue. This time it´s purple. I found a lot of purple among my photos. Flowers, tags, coat, sunset. Purple is a relative to blue but foir me so much more easy to like. How do you feel about purple? I´m giving some workshops this spring, contact me if youre interested.
/Madde

2 Responses to Lila

  1. Åsa skriver:

    Mm. Jag gillar lila! När jag skaffar nytt klädesplagg eller väska eller skor upptäcker jag att jag matchar liksom omedvetet :)gillar olika nyanser blått lila rosa…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 18 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange