bokreafynd_2014
Jag har fyndat lite på bokrean. Bästa boken Så gör jag av Bodil Malmsten. Jag tycker så mycket om hur hon skriver, använder språket. Den här gången i en sorts inspiration och beskrivning hur hon gör när hon skriver är inte sämre. Kanske nästan bättre på vissa sätt. En fullträff verkligen. Det blev en bok av Bob Hansson som jag inte har någon koll på och inte har hunnit läst, men jag ser fram emot den. Nina Hemmingssons Så jävla normal är bra för skrattet (passar kanske inte allas skratt, men mitt). Sedan köpte jag en bok  till köket Vad är arkitektur? När jag säger till köket så menar jag att den ligger på köksbordet och så läser vi ur den emellanåt, ler, pratar, skrattar, diskuterar. Vi har gjort så med bl a Vad är konst I & II också. Det blev också en present på rean, en gitarr-  & förstärkarbok till kära maken. (alla dessa finnas på rean i Umeå i alla fall, kanske variera det mellan städer och näthandlare)
Hittade du något på rean?

It´s the annual book sale in Sweden. It starts every year in the end of february. This is what I found and bought.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.