fina_lilla_bordet
Vi har lopppisfyndat ett fint litet bord. Perfekt till vår lilla hall. Funktionen är att vara välkomnande och så lite plats för det lilla. Enkelt och bra blev det. Annars ser jag fram emot eftermiddagens äventyr. Först en fika med en vän och sedan en workshop – Att börja skriva dikt . Skriver gör jag och har gjort länge, alltid egentligen. Jag har ju också läst tre terminer Skapande Svenska på universitetet, men det känns ändå roligt att möta en ny människa och dennes ingång i skrivandet. Så en workshop blir dagens höjdpunkt, den ingår i Littfest, den alldeles förträffliga litteraturfestivalen som startar idag.
Vad gör du idag?

We´ve thrifted a small talble, perfect for our hall. It´s not big and neither is the table. I´m going to the litterature festival Littfest this afternoon, I´m attending a poetry workshop. So looking forward to that. How are you spending your day?
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Finfint fynd

 1. Britt Dahné skriver:

  Jag städar efter 5 veckor med hantverkare i huset! Nu har vi nytt och fint badrum om slipdamm ÖVERALLT!!!!!
  Ha en fin dag!

 2. Gabriella skriver:

  Vilket superfint bord! I dag har jag en heldag hemma med ordlycka. Både bortglömd administration, viktig planering och skriv, skriv, skriv. Hade lagt in en ledig dag med tanke på Littfest, men tog ett möte med mig själv och funderade över prioriteringar. Därför sitter jag här i stället, i mitt rum och är nöjd med mitt beslut, bokför, stämmer av, planerar och skriver på manus och förmodligen blir det ett mail till dig också. Tiden går ju så fort… Hoppas din dag blir fantastisk!

 3. Cicci skriver:

  Har precis kommit in efter skön promenad i skogen, helt underbart väder! Gick i bara löpartights och två tunna tröjor, känns lätt overkligt då man tittar i almanackan. Nu blir det lite mellanmål, en kaffe i solen på terassen och sen (om inspirationen infinner sig) ska jag ta mig an att strukturera upp förrådet. Men endast om lusten infinner sig! :) Ha en härlig dag!

 4. madde madde skriver:

  Härligt, riktigt aktiva kvinnor, var och en på sitt sätt :)Må gott!

 5. Elisabet skriver:

  Har varpat en sjalväv och det är meningen att den ska komma upp i vävstolen idag. Så ligger jag efter med måndagskonsten, kanske går det att sitta ute på eftermiddagen och brodera!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 − fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange