bild_10_feb_2
Här är nu äntligen bild 10 av 10. Den tionde februaribilden. En ensam människa. En som är själv. En enkel bild utan krusiduller. Gillar den faktiskt. Jag säger det igen. Jag måste nog göra detta igen, sen, om ett tag. Det var riktigt roligt.

inger_edelfeldt
Jag tycker så mycket om böcker och jag läser varje dag. Jag köper en del böcker men jag lånar också mycket på biblioteket. Ofta går jag fram till hyllan med snabblån och tar något där. Något nytt, något jag inte hade koll på, något jag inte riktigt har valt själv. Det gillar jag. Nu sist fick jag Inger Edelfeldts nya bok i handen, tog hem den, läste den och tyckte så mycket om den. Veckans boktips blir alltså: Konsten att dö. En bok om självet, jaget och de val som präglar en människa. Den är både rolig och allvarlig. Bra bok helt enkelt. Nu ska jag iväg på ett boksläpp för en annan fin bok (första boken om Embla var i alla fall riktig bra), Embla mitt i kosmos, och sedan blir det planering inför måndagens heldagsfortbildning. Ha en fin fredag!

The last one of the ten artwotks I made in february is this one. The blue and orange one with a lonesome soul in it. I also recomend a new book by the swedish author Inger Edelfeldt The art of dying.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.