blatt_collage
Jag använder blått nagellack men i övrigt använder jag nästan inte blått. Jag kollade igenom en del foton utifrån färg och fick kämpa rätt hårt för att hitta blått i mina bilder (som inte var hav). Men jag hittade i alla fall några. Kanske ska jag tänka mer på kulörer när jag fotograferar. Kanske ska jag använda mer blått när jag gör bilder (de är inte heller särskilt blå). Blå är ju en ganska fin färg ändå.

I use blue nailploish but other than that there´s not a lot blue in my life. I had to look real hard t find blue in my photos (except from the sea). Perhaps I´ll think “colour” more when I do art or take photos.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Blå

  1. […] jakt efter färger igen. Förra gången var det blå. Lila den här gången. Hittar en hel del lila bland mina foton. Bearbetat foto, taggar, rallarros, […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 17 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange