tråd
Idag är jag i Skellefteå (ja, igår också). Det är den årliga berättarfestivalen och i samband med den en konferens Tell me a story – om att påverka med berättande. Här finns en massa fina och spännande exempel på hur berättande har använts och kan användas. Här sker en himla massa spännande möten på alla plan. Jag hoppas (och tror och vet) att jag får med mig saker härifrån, små trådar, som jag kan ta fram och använda i mina arbeten framöver. På olika plan.
Utan kunskap står vi stilla. Utan inspiration står vi stilla. Utan förkovran står vi stilla.
Jag vill aldrig stå stilla.
Ha en fin fredag!

I´m in Skellefteå today (a nearby town) on a conference Tell me a story – it´s about making a differrent with story-telling, telling, narration and words. It´s interesting. Exciting. Rewarding. A lot of fun. Have a nice friday.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 15 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange