mysteriebroderiet_17_feb
mysteriebroderiet_17_feb2
Broderiet – mysteribroderiet, med en utmaning i veckan – tuffar vidare och jag tycker verkligen om det. Denna gången var utmaningen rörelse och för mig blev det då gula förstygn som anas mot botten och så den gröna virvlande linjen diagonalt över broderiet. Gillar det. Undrar vad det blir för utmaning på lördag. HÄR hittar du bilder på hur broderiet såg ut för ett par veckor sedan.

My embroidery goes on, the challenge. This weeks word was motion – and I´ve made the green swrily line across and the yellow running stitches. Like it. Like the embroidery. Looking forward to next weeks challenge.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 10 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange