make_art_monday
along_new_lines2

Jag har hoppat på en konst-utmaning, en kreativitets-utmaning, en skapar-utmaning. Att skapa på måndagar. Make Art Monday. Varje söndag så kommer jag nu att få ett mail  med ett temaord – som en påminnelse om att det är skapande som gäller på måndag och ett ord att inspireras av. Idag så gäller Peace – alltså fred. Vad jag gör, hur länge eller hur mycket är helt upp till mig. Jag kan skissa i en liten bok, måla på stora dukar, brodera ATC, skriva poesi eller klistra collage med tidningsurklipp. Jag kan också dela det jag gör med andra. Undra vad jag ska göra idag, undra vad jag skall göra med ?
Jag har i alla fall bestämt mig för att göra den här utmaning i den skissbok jag gjorde till kursen med Gwen Hedley – skissboken användes aldrig, men får komma till nytta nu.
Kanske kan det här vara ett bra sätt att komma igång med kreativiteten så här i februari. Kanske något för dig också.

I´ve joined Make Art Monday. Seems like fun and a simple thing to do. Great. Todady I´ve got Peace to inspire my artwork.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Måndagskonst

  1. Elisabet skriver:

    Nu har jag anmält mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange