elin_berge
bilden_elin_berge
Jag var ju hos en fotograf, Elin Berge, och tog en bild i oktober. En bild, ett självporträtt, som ingår i hennes projekt Selves. Jag har nu fått en kopia av den bilden. Men jag får inte visa er. Ni får se projektets bilder, först när det vankas utställning och det är ju ett tag tills dess (först i november). Kanske kommer denna bilden med, kanske inte. Men jag är nöjd, så nöjd man nu blir med bara ett försök (en enda bild togs  – med självutlösare), och det var riktigt roligt!

I´m  part of Elin Berges Photoproject Selves. I took a photo in october. I now got it. Like it. But I can´t show you. You´ll have to wait until november and the exhibition.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Jag har fotot

  1. […] får komma till färdig studio och ta sitt eget porträtt med hjälp av självutlösare (precis som Elin Berge gjort, där jag tog ett självporträtt – hon an ha inspirerats av Vesa till detta genom […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange