graffittikamera2
Ren_fran_bilen_redigerad-1
I dag är det dags för fotokurs igen. Till varje träff skall vi ha med oss några bilder, några bra, några misslyckade. Bilder som vi pratar omkring, om och tittar på. Det känns som ett bra och givande inslag. Jag har med mig bl a den här bilden idag, av en ren. Jag tog den från bilen (jag körde inte), med kameran helt fel inställd. Så det är en misslyckad bild. Men jag tycker att det blev en bra bild i alla fall. Hade det varit en skarp bild så hade vi sett en väg, en skog en ren. Nu ser vi allt det men också helt andra bottnar, i den här bilden finns också en känsla, flera känslor, en eller flera historier. Den här bilden berättar så mycket mer än den skarpa bilden skulle ha gjort. Den känns nästan mer som en målning än som ett foto. Ha en fin dag!

Today it´s time for my pohoto project course again. The photocourse. We are supposed to bring photos each time and these photos are a base for the discussion. To see what work and what doesn´t. I´m bringing this one – the unsharp photo of the reindeer. It can be considered a failed photo, but I love it. It tells stories, it have emotions and feelings. It´s more diverse than a sharp photo of a reindeer would be. That would only be a sharp photo.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.