IMG_1479
klungan_
stenar

malarduk_fardig
Omslaget till min januari-bildutmaning blev rätt bra, men säger det egentligen något om bilderna? Borde det göra det? Ska jag tänka på det till omslaget till mina februaribilder. Kanske ska jag kolla upp om jag kan få tag i fler gessogrundade block. Det är ju roligt det där. Jag kanske borde kolla igenom teaterutbudet för våren, har ingen koll, vad vill jag se. Finns det något som är värt att se? Längtar efter stenarna, de blanka, fina i vattenbrynet. Har jag spännramar hemma? Undra om jag skulle spänna upp lite målarduk? Eller ska jag bara skjuta fast den på plywoodskivan? visst har jag färg så det räcker. Är det någon jag saknar.
Det som far genom huvudet en dag.

All the thoughts that goes through my head on an ordinary day. Is the cover ok for my art challenge? Is there any plays worth seeing this spring? I´m longing for water and the beautiful stones and rocks. I might prepare some canvases for painting. Do I have evereything I need at home?
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + tjugo =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange