atc_byte_feb_2014_2
atc_byte_feb_2014
För ett tag sedan så visade jag några ATC-damer och undrade om någon ville byta. Damerna är bytta och jag måste bara få visa dels de trevliga och inspirerande kuverten jag fann i min brevlåda och dels de ATC jag fick. Av Gunilla Nilsson fick jag den fantastiska skidåkaren Gunde (och ett fantastiskt bonuskort i blandteknik Hjärta), tack fina du. Lena Olofsson skickade Lövdröm, stilla och meditativt med löv i flera lager och tekniker. Tack så hjärtligt. Det är så roligt att byta ATC, verkligen. Jag har ju en egen konstskatt. Jag håller på med lite fler ATC nu, så jag kommer att lägga upp fler till byte lite längre fram.

I´ve swapped some ATC´s, I´ve sent out my ladies and this is what I got. Wonderful stiching, collage and mixed media. Love them. I´m making more cards as we speak so I want to swap some more. So look out…
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + nio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange