bild_5_feb
bild_5_feb2
Jag har då gjort bild fem. Jag gjorde en början som jag sedan gjorde lite mörkare, ett försök att göra den intressantare. Jag satte dit en figur och en form. Tecknade lite med tusch och kände usch – Det här gillar jag inte.

bild_5_feb3
Så jag målade över det hela med vitt och lät den vila. Jag tänkte att den skulle få ligga till sig lite, mogna, sjunka in. Men när jag tittade på den igen så var det samma känsla, jag gillar den inte. Jag försökte mig på en ny ingång och klippte ut en bit av Taj Mahal entrén. Tänkte att den skulle ge mig inspiration.

bild_5_feb4

Men det blev heller inte bra. Men det är vad det blev. Inget jag lade ner själ och hjärta i. Och så här blir det ju ibland också. I vanliga fall skulle jag kanske inte ha visat denna, men eftersom den nu är i mitt block som en sida av tio så visar jag den. Bild 5 av 10 blev ingen bild alls egentligen. Nu får jag hitta energi till nästa istället.

This is artwork no.5 out of ten. Well, not really an artwork. It became nothing, I don´t like it. But since it is in my pad it still is one of the ten, so I´m showing it anyway.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.