bild_4_feb
bild_4_feb2

bild_4_feb3

Det går lite långsammare med bilderna, mina februaribilder, än jag hade tänkt mig. Är bara på bild fyra, som blev ytterligare ett hus. Så kanske kommer jag att hålla på in i mars också. Men det är helt okej. Jag har ju ingen brådska egentligen. I helgen ska jag försöka få klar fem och sex. Får se om det blir så. Jag skall ta det i den takt det faller sig. Ha en fin lördag!

My february art challenge is not progressing as I imagined, I´m only on artwork number four. And that´s ok. I´ve got no rush. All the time in the world actually. I might finish the february art challange in march. Have a great saturday.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − åtta =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.