januarisno_
mysteriebroderi_instr_1
Vintern är här, äntligen och på riktigt. Snö och minusgrader. Jag har längtat. Gillar inte regn och barmark och kompakt mörker – särskilt inte den här årstiden. Nu blir det ljusare ute och helt andra ljud. Det är förstås en massa arbete med det, att skotta och skotta och skotta, och det arbetat är inte särskilt roligt. Men ändå. Jag gillar vintern ändå, och snön. Jag sitter också och funderar, på mysteriebroderiet. Jag har fått en ev tio ledtrådar. Nu funderar jag hur jag ska lösa den. Kanske får den skvalpa omkring i huvudet någon dag, så sätter jag mig med lite jobb istället. Det är en intensiv månad jag har framför mig.

The winter is here, the snow. Love it! okey, all of it is´nt funny and great. Shoveling snow is´nt really fun but I love winter anyway. I´m also thinking about an embroidery today. Thinking how I´ll do it, wich choises to make.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange