graffittikamera
Idag är det spännande förstår ni. Jag har packat med mig kameran på morgonen och nu står den bredvid mig här på kontoret, för att i afton följa med på fotokurs. Jag skall nämligen vara med i ett långt projekt Motiv för hållbarhet. Det ska bli så otroligt roligt. Projektet innehåller kurs, workshops, utställning, samtal och reflektion. Jag hoppas att jag får lite nya infallsvinklar, att jag hamnar i ett bildsammanhang. Jag hoppas inte att det blir ett tekniksammanhang, där bilden i sig har underordnad betydelse, det tycker jag är ohyggligt tröttsamt (många som fotograferar är ju otroligt teknikfixerade, jag har till och med mött ett par som inte pratar bild utan bara fokuserar på teknik, usch så trist). Det skall också bli spännande att gå in i det valda temat – motiv för hållbarhet – det finns hur många öppningar som helst i det. Och sist men inte minst är det spännande att se vilka andra som är med i det här projektet. Jag vet att vi ska vara ganska få, cirka tio personer. Håll tummarna!

I´m excited today. I´ve broughht my camera cause tonight I´m going to the first meeting in the project Motiv för hållbarhet. It´s a photo project, during this year, and we´re about ten people who are going to participate. I´m so looking forward to it. It´s going to be a course, workshops, an exhibition and talks. I´ll tell you more later on. Have a great day!
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Motiv för hållbarhet

  1. Elisabet skriver:

    Oj, vad spännande!

  2. […] dag är det dags för fotokurs igen. Till varje träff skall vi ha med oss några bilder, några bra, några misslyckade. Bilder […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.