vintermadde
Nu är det långkalsonger på, dubbla. Jag är ute, idag, och igår och i morgon. Jobbar med invigningen. I helgen är det full rulle i Umeå. Jag är curator/producent för en av delarna, Umeå Today. Det händer massor i stan. Allt är gratis, bussar och parkering också. Kom!

A lot of things going on this weekend. It´s the opening weekend. Come see!
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Långkalsonger

  1. eva albrektsson skriver:

    LYCKA TILL/KRAM

  2. […] hela januari var jag helt uppslukad (ja, långt innan dess iofs) av mitt arbete som curator för en del av den stora kulturhuvudstadsårs-invigningen i Umeå. Mitt ansvar och min del Umeå […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + arton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange