arc_byte_lena_olofsson
Jag fick ett så fint brev härom dagen. Fint brev, kort och inte minst ett fint ATC. Ett brev som piggar upp, ger energi och inspirerar. Jag är med i en ATC-grupp på facebook och där hittade jag Lena som ville byta kort. Jag fick en ren av henne och jag har skickat en skarv till henne. Bytt är bytt. Byte är roligt.

Jag fick en fråga för ett tag sedan av Carola som jag helt glömt bort att svara på. Så jag hoppas “bättre sent än aldrig”. Carola undrade om jag gått någon utbildning i skapande. Jo, det har jag. Jag har gått en tre-årig konstutbildning på Ålsta Folkhögskola och jag har läst konstvetenskap på universitetet. På universitetet har jag också läst Textila Uttryck (textilt skapande) A & B och så har jag läst upp till C-nivå i Skapande Svenska (kreativt skrivande). Utöver det så försöker jag gå kurser så ofta jag kan. Kurs och utbildning är nödvändigt för mig. Förkovran är livet.

Kurs och utbildning är också utmärkta ställen att träffa fantastiska människor på: Marlene, Ann, Elisabet, Gabriella, Hanna, Anna-Maria, Renée, Pian, Barbro, Carina, Marie och Ulla . Det finns säkert flera, men dessa är de jag kommer på så här på rak arm.

I´ve traded an ATC. I got this beautiful one and I sent a bird. I got a question a way back that I totally forgot to aswer – do I have any education in art? And the answer is, yes I do. I´ve got three years of art school, art historty, textile artwork and creative writing at the university. And of course a lot of workshops and short courses. I love corses. I love learning. I love workshops. One of the great things about it, besides knowlegde and inspiration, is all the great people one meet. Check out all the links to some fantatstic people above. It is some of all the people I´ve met and got to know.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange