mysteribroderiet_vaxtlighet
Broderiet, det hemliga, med en instruktion i  veckan går vidare. Just nu är jag väldigt inne på färg, så jag tog fram alla min roliga sprayfärger.

colorwash
Det är så enkelt med dess små sprayflaskor. Man behöver inte klä in hela rummet eller maska av så stora områden på sitt arbete när man använder dem. Här har jag bara klippt en schablon i ett vanligt kopieringspapper. Det är en liten dusch av färg som kommer, riktigt bra. Färgen är också pigmentstark. På broderiet ovan (som jag ännu inte broderat på iofs, men jag ska, det kommer) så har jag också använt en guldspray av liknande sort. Är inte på sånt som glänser och glittrar till. Fast inte alltför skinande ändå. Det känns bra med det mörkt bruna och guldet. Kanske ska jag brodera ikväll?

I´m doing this secret embroidery I told you about. Now I´m adding colour. Love these spray colours.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange