bild_4_av_10_1

bild_4_av_10_4
bild_4_av_10_3
bild_4_av_10_2
Här växer bild 4 av 10 fram i min januariutmaning, min bildutmaning. Grunden gör jag alltid några dagar tidigare, går omkring och har den i kroppen. Behöver liksom skita ner duken/papperet innan bilden växer fram. Det är en bättre process för min egen del att jobba i två delar. Grund och motiv om jag förenklar det. Ibland förändras det mycket från min grund ibland mindre.
Här har jag använt mina pigmentstarka sprayfärger, akrylfärger och tusch. Jag klistrade också in en bit papper, utrivet från en tidning. Denna bild fick också ord, som också fungerar som en titel (något jag nästan aldrig har). På återseende. Förvånar mig själv med orden, sällan de kommer in i mina bilder.

This is artwork no.4 out of 10 in my january challenge. I made the base a couple of days earlier than I made the house. It´s often the best way for me, the best process. To let the colours, the base, be “in me” for a day or two before I get to the content, the artwork it self.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + elva =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange