I mars så frågade jag er om ni ville vara med och skriva en dikt, var sin. En dikt med inspiration ev ett foto. Då blev det en korgstol och ni skrev fantastiska dikter som publicerades HÄR och HÄR. Nu tänkte jag göra samma sak igen. Någon som vill vara med? Här är bilden jag tänkte kunde vara inspiration den här gången. Jag tycker att den har många ingångar och lager, vilken blir din ingång?

pa_vinterpromenad_feb_2013

Skicka mig din dikt (max 7 rader  – jag gillar det lilla formatet ) senast onsdag den den 11 december. Skicka till min e-post: info(at)designmadde.se tillsammans med ditt namn och ev bloggadress. Så publicerar jag alla  (jag hoppas att det blir många) dikter med namn och ev länk nästkommande vecka.
Nu skall jag klura och se var bilden leder mig…

I´d love to write a poem again. Like we did in march. When I invited you all to join. I thought the inspiration will be this photo. I think it gives so many thoughts. It gives me ideas for storys, for poems, for haikus. Will you join? Send me your poem (max. 7 lines) – inspired by this photo – no later than wedensday 11 dec, with your name (and blog adress if you got one) and I´ll publish them all the next week. Send your poem to: info(at)designmadde.se
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Ska vi skriva en dikt igen?

  1. […] Jag har andra ord som väntar också. Tidningarna. Bilderna och orden. Inspiration och underhållning. Vad läser du helst? Ps. Glöm inte bort att skriva en dikt tillsammans med mig, eller vi skriver ju egna, men med samma inspirationsbild. Här finns mer information. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange