doris_dahlin
Jag har just upptäckt en ny författare, av en slump. Jag stod i bokhandeln och bläddrade bland rea-pocketböcker. Jag gick hem med Doris Dahlins Till mamma på mors dag. Den tycker jag om. Tycker om hur hon behandlar orden, meningarna, hur sammanhang, personer och känslor fyller sidorna. Alldeles betagen av hennes språk. Den handlar om relationer, den eviga frågan om vem man är och vem man kan bli. Doris författarskap har mig helt gått förbi till nu men nu är jag nyfiken på mer, på hennes andra ord och meningar.

Vill du lyssna på Doris så finns två samtal om hennes författarskap på hennes hemsida. HÄR är den sidan.

tidningar_dec_2013
Jag har andra ord som väntar också. Tidningarna. Bilderna och orden. Inspiration och underhållning. Vad läser du helst?
Ps. Glöm inte bort att skriva en dikt tillsammans med mig, eller vi skriver ju egna, men med samma inspirationsbild. Här finns mer information.

I found a new author that I relly like. Doris Dahlin. Love her book Till mamma på mors dag.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Orden och bilderna

  1. […] veckan tipsade jag om en helt ny (för mig) författare, Doris Dahlin. Nu har jag läst ytterligare en bok av henne Vi vet nog vem du är och jag är fortfarande lika […]

  2. […] hittade till Doris Dahlins författarskap för några år sedan och jag har läst hennes romaner med glädje. Tycker om hennes sätt att […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange