julkransar
Vi gjorde kransar förra veckan, med grannarna i Skeppsvik för tredje året i rad. Här finns ett bildcollage från 2011. Mycket trevligt och den här gången gick det riktigt fort. Vi har rutin nu :) Visst är de hur fina som helst. De är gjorda med granris, enris, blåbärsris, vitmossa och skägglav (från stormfällda träd). Några ska få lite mer dekorationer på sig, med de flesta är klara. Jag är ju inte så “kransig” av mig så jag gjorde ett hjärta istället, i ståltråd. Men det funkar ju till julen med. Ha en fin dag!

We made wreath last week. Me and my neighbours. They´re so lovely. I´m not  a wreath person  myself som I made a heart, of wire. Have a great day.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.