300- 2
300- 2
Jag berättade ju för ett tag som om en jobb jag har gjort i höst – bokomslaget – och ni fick se början. Här är hela bilden. Jag började ju stort, det är stor bild som i sin helhet är nästan en meter. Vilket jag ju gjorde för att Gabriella skulle ha mer att välja av. Att välja vilken stämning hon ville förmedla. Själv var jag hela tiden osäker på hjärtat, om det var en bra idé att ha det med eller inte. det visade sig att hjärtat funkade, för det är den biten, den delen, som Gabriella till slut valde på omslaget till sin bok Gabriellas ordlycka, boken som beräknas vara klar och reda att skickas ut i världen idag!

I´ve made a book-cover. A book-cover for Gabriellas Ordlycka. So glad. So happy. It´s coming out today!
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Bokomslaget

  1. Britt dahné skriver:

    Vad du är duktig…

  2. Gunilla skriver:

    Snyggt!!! …även spegelvänt … Soliga hälsningar G.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange