maddecollage_2013
Summerar. Tänker igenom året som gått. Tänker på allt jag gjort och hunnit med, på det som jag fortfarande längtar till och drömmer om. Tänker på hur jag vill gå vidare, hur jag vill att det kommande året skall ta sig ut. Har en massa planer och tankar om det. Har kollat igenom årets bilder och hittat ett antal porträtt också. Försöker vänja mig med att se mig själv på bild. Inte tvärlätt (ja, det blir lite dialekt här). Men det går bättre och bättre. Det är så här jag ser ut. De flesta bilder har jag tagit av mig själv, men några har maken tagit och när jag sitter i ett fönster och förtjust håller ihop händerna fotade Gabriella.
Hur har ditt år varit? Hur vill du gå vidare?

I´m trying to sum up my year. What has happened and how I want the next one to be. I´ve also found a lot of photos of myself. Trying to get used to how I look. That´s not easy. Kind of hard really to accept how I look. But, It´s getting a little bit easier as time goes by. How has your year been?
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Att vänja sig

  1. Mitt år har varit bra och givande. Jag vill ändå åstadkomma mer nästa år, vara modigare, kreativare och mer produktiv. Det ska jag försöka komma ihåg när latmasken biter och modet tryter.

  2. madde madde skriver:

    “What you want is what you get ” :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 − 4 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange