helgen_advent_

Det är advent idag, den första. Helgen är lugn och skön. Jag hann med fotopromenad med pinnplockning igår. Saffransbiscotti är bakade och idag skall vi plocka fram några adventsljusstakar. Ute står en gran vid entrén och en ljusslinga hänger på uthuset. Jag ska också se om jag hinner med att skylta om mitt atljéfönster idag –  “jula” till det lite. Mitt ateljéfönster ligger ut mot bygatan och jag använder det som skyltfönster. Lite adventsstämning blir det allt med ljusen och några ljusslingor. Alla ljus behövs för nu är det mörkare än mörkast. Känner du för glögg så har jag några schyssta recept HÄR.
Ha en fin första advent.

It´s the first sunday in advent today. It´s the darkest period of the year and christmas is getting closer. We´re putting up some lights today – outside and inside. Much needed and wanted. Have a great day!
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange