lyssna_pa_mig_bild_madelene_edlund_600

flyer__2_sidig

Vill du att folk ska lyssna på dig? Vill du vara med och inviga? Då finns här världens chans. Under invigningen av kulturhuvudstadsåret i Umeå – den 1 februari 2014 – så finns det plats för 72 personer att tala, läsa poesi eller framföra en sång. Var tionde minut i tolv timmar står en ny person på scen. En person som talar utifrån sitt hjärta, sitt intresse, sin övertygelse och passion. På en scen av snö och is. Alla som lever i regionen får vara med och de 72 personerna skall utgöra ett utsnitt av alla som lever och verkar här . Det betyder att här ska finnas små, unga, halvgamla, gamla och ännu äldre – alla är välkomna.
HÄR finns anmälningsblanketten :)
Om jag inte var den som jobbade med det hela skulle jag anmäla mig direkt. Det är ett projekt och en programpunkt som kommer direkt från hjärtat.

If you´re living in the Umeå area – you´re welcome to be a part of the inauguration of UMEÅ2014. Umeå, my town, is the European cultural capital 2014.
/Madde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange