smycka_dig_foto_madelene_edlund_redigerad-1

Idag är det budget, produktionsmöte och projektledning på agendan. Ikväll blir det sedan ytterligare planering för hela slanten. Jag måste nämligen plocka ihop materialet (jag vet vad jag skall plocka ihop, men det är ganska mycket) till morgondagens kurs Smycka dig! och lägga upp planen hur jag skall starta och introducera workshopen. Kursen går ut på smycken – i den vidaste bemärkelse. Men vi kommer att jobba med plast och papper och tyg en hel del. Att smycka sig med saker man gjort själv från grunden är idén. Men en och annan pärla smiter väl också med…

A whole day of planning is ahead. One thing that I´m planning is a workshop I´m giving tomorrow Decoreate yourself.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange