marsipanask1
Det känns ju bra när en last blir nyttig. Kanske inte lasten i sig, som för min del är marsipanbröd och marsipangodisar av olika varianter, det är det bästa godiset som finns. Nej, men jag har i alla fall fått användning av kartongen. En bra plats till mina torkade löv. Torkade löv kan vara bra att ha.

marsipanask2
marsipanask3
Men även om nu godiset är gott så är ju inte kartongen så vansinnigt snygg. Så jag fixade till den lite. Färg och collage i lite höstfärger gjorde det hela mycket bättre. Och vem kan ana min last nu…

I ´ve made a perfect box for some dried leafs. Well I did´nt do the box, but I painted it and made it more autumn-like.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange