lovmandala1
lovmandala2
Jag blir så inspirerad av de höstmandalas som Tyg och otyg har gjort under hösten. Men nu när jag väl kom till skott så var det kväll, mörkt ute och inte så lockande väder. Det finns förresten inte så mycket trevligt material att plocka heller. Nästa år måste jag var ute i bättre tid. Det enda jag egentligen hade tillhands av naturmaterial var några torkade asplöv. Men jag behövde något mer så då fick det bli lite broderigarn. Jämfört med Tyg och otygs mandalas så är detta väldigt monokromt. Men jag gillar det i alla fall. En annan gång skall jag ha mer material att bygga med.

I´m inspired by Tyg och otyg, and made a mandala.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Mandala

  1. Britt Dahné skriver:

    Fint med mandalalöv, jag gjorde min av klackar som blev en matta om mitt liv.. Lycka till I Ö-vik

  2. Tyg och otyg skriver:

    Kul att du blev inspirerad! Jag tycker den är jättefin! Det måste ju inte vara just höstlöv heller, jag blev själv ganska sugen på att göra mandalor av olika grejer, så det blir nog fler här. Det ger riktigt mycket mersmak att göra dem tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 12 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange