flaggor_pa_bron
flaggor_pa_bron2

Det är ju så roligt med alla små utsmyckningar som finns i staden (om man bara kollar lite noga). Folk som har ansträngt sig och tänkt till. De finns i alla möjliga utföranden. Som tavlorna förra veckan. Även om papperet i dessa flaggor har krullat sig så är de roligt att de sitter där och jag gissar att det var fint just när de hängdes upp. De hänger på en bro, en lååång bit, och lyser upp om man man åker båt nedanför eller kanske har en kikare och står på nästa bro. Fint i alla fall.

I found some flags on a bridge. Like them even though paper´s not the best material to use outside.
/Madde

 

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två + fjorton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.