atc_collage_start

Jag broderar ATC men jag gör också ATC i blandteknik – måleri och collage. Ofta så gör jag en lång remsa som jag jobbar med en grund på. Som en bakgrund, en start på. Dels gör jag så för att jag är lite lat, det går nämligen lika fort att göra ett större papper än ett litet. Sedan gör jag så för att jag vet att när jag gör ett motiv så brukar jag vilja göra flera. Testa varianter. Det är en del i mitt utforskande.

bokomslag_borjan
Häromsistens, eller egentligen i våras, fick jag frågan av Gabriella Röschmann om jag ville göra omslaget till hennes nya bok. Den kommer inom kort, återkommer när. Hur som helst så tackade jag ja till uppdraget och jag brörjade precis som när jag gör mina ATC. Jag valde ett stort papper (ca en meter långt). Dels för att testa varianter av mitt uttryck och dels för att Gabriella skulle kunna välja en del av bilden till sitt omslag. Jag jobbade med olika stämningar. Så här började jag. Jag återkommer nästa vecka med omslaget och mina ATC, så får ni se hur det blev.

I´ve made some ATC´s and a bookcover. This is how I started. with a big piece of paper. So there´s room for several. I´ll get back to you next week with the results.
/Madde

Tagged with:
 

3 Responses to Börjar stort

 1. Carola skriver:

  Hej! Mycket intressant! Blev sugen på att testa själv.
  Undrar har du någon utbildning inom konst hantverk?
  Det du skriver om är så intressant!
  Ha en bra helg! Carola i Arboga

 2. madde madde skriver:

  Vad glad jag blir :) Att du ser, läser och gillar. Jag håller kurser och workshops & åker gärna till Arboga om det skulle vara så :) (men jag behöver förstås ersättning för resa, boende och så ett arvode, men du kan höra med ett studieförbund el dyl…)
  Ha en fin helg du med!

 3. […] blev fåglar på rad, det jag började på förra veckan. ATC-fåglar på rad. Collage och måleri. Blandteknik. Någon som vill byta en […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 19 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange