oar
Människor är som öar. Ibland är de så nära så nära men har ändå ingen möjlighet att nå varandra. Ibland är öar långt, långt bort. Isolerade. Endast mellan vissa öar finns broar. Ibland är flera öar sammanbundna av flera broar – där är det lätt att ta sig emellan. Ibland är broar trasiga eller farliga. Ibland har någon börjat bygga en bro men slutat. Vissa öar är kala och kalla. Andra är frodiga och lummiga. Ibland är det ett varierat landskap på en ö. Vissa öar drömmer man om. Andra avskyr man. Vissa vill man aldrig sätta sin fot på. Vissa skulle man kunna leva på och bo vid. Öar.
Människor är som öar.

People are like islands. Some are easy to get to. Some are not. Some islands have flowers, other rocks. Some have bridges. Some don´t. Some islands are places you dream about. And others you don´t want to get close to. Islands.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange