blicka_ner_
blicka_bort_
Idag är det en resdag. Jag ska hemåt. Vinkar hejdå till alla broderande kamrater för den här gången. Resdagar är läs- & tänkardagar för mig. Jag gillar att resa, med tåg och buss och flyg (bara det inte är för ofta, för jag är väldigt hemmakär på samma gång) och jag gillar att iakttaga människorna omkring mig. Mitt i alltihop så tänker jag också en massa (ofta sätter det jag ser igång en massa tankar), jag hinner verkligen tänka när jag reser och väntar. Att resa innebär alltid en massa väntan.
Jag ser väntan och resa som världens bästa tillfälle till tankar, till poesi, till reflektion, till läsning, till skisser och idéer. Idag är en resdag. En dag för mig.
(Maken har tagit bilderna av mig vid bron hemma)

I´m going home today. Back home. Whilst travelling I´ll think and watch and read and write. Love that. Travel is great for thinking.
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Resdagar

  1. IréneJB skriver:

    Jättekul att träffas igen! Lovar att jag kommer att känna igen dej nästa gång :)

  2. Maria skriver:

    Jag tycker också om resdagar. Men det blir väldigt sällan. Eller kanske lagom sällan eftersom jag också är en hemmamänniska.

  3. Maria skriver:

    Jag tycker också om resdagar. Men det blir väldigt sällan. Eller kanske lagom sällan eftersom jag också är en hemmamänniska. Fina bilder på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + fjorton =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange