madde_fotar_redigerad-1
Jag har gjort ett fotojobb. Jag har fotat Gabriella, för ett porträtt till hennes bok som kommer inom kort. Hon fick låna min lilla kamera under tiden, så hon fotade mig när jag fotade. Idag går jag också om kring med kameran i högsta hugg. Jag är i JönköpingBroderiakademins årsmöte. Jag fotar mingel, broderier, kamrater och annat fint, spännande och roligt. Dagen är fullspäckad med möten och föreläsningar. I kväll blir det festmiddag. En bra helg. Hoppas att du har en sådan du med.

I´ve taken some portraits of my friend Gabriella, for her book who´s coming out soon.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Med kameran i högsta hugg

  1. ulla fredriksson skriver:

    Följer mötet via dina bilder.Hoppas kunna vara med i Umeå nästa år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange