hostbjork
hostlov_ovik
Oj vad jag gillar hösten. Färgerna. Luften. Dofterna. Alldeles underbart. Älskar höstsolen och när den lyser upp alla vackra, sprakande, glada träd. Oj vad jag gillar hösten. Orange. Gul. Röd. Vinröd. Grön. Limegrön. Det vibrerar av färg, mer än någonsin sommaren gör. Kontrastfärgerna blått och orange gör det hela än mer spännande. Det här är nog den bästa årstiden (fast det kanske jag säger om flera årstider när jag just är  inne i dem, men just då är det så, bäst). Just nu, är hösten bara bäst.
Nu ska jag just sätta mig på ett flygplan och bege mig söderut. Jag undrar om det är lika vackra färger där som här?

I just love autumn. The vibrant colours. The air. The scents. And once again the great colors. I just love it.
/Madde

 

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 8 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange