brak_arsmote_jkpg
Jag åkte ju till Jönköping för en vecka sedan. På Broderiakademins årsmöte – en helg med föreläsningar, föredrag, utställningar, minimarknad, mingel, fika, samtal, mat och vänner och bekanta. Här får ni ett litet bildcollage, jag har ju ännu inte visat några bilder därifrån. I helgen är det inget broderi utan nu är det jobba på huset som gäller. Vi ska vintra upp det sista ute och så fixa lite inomhus också. Nu passar vi på medan det är dagsljus.
Ha en fin lördag!

This is photos from last weekend. When I was in Jönköping and the Embroideerers guild meeting.
/Madde

Tagged with:
 

8 Responses to Jag var ju iväg

 1. Britt Dahné skriver:

  Vilken nacke och vilka snygga naglar jag har….
  Min helg består av Broderikurs för högstadieelever i dag, i morgon ska jag hjälpa makens kollega med en väv, sen fira barnbarnet som fyller sex.
  Ha det gott…
  Kram

 2. Marie skriver:

  Önskar dig och maken en skön helg.
  Jag håller på med mitt trapp-projekt. Verkar bli en seg historia!
  Kram

 3. iHanna skriver:

  Fina bilder. Önskar att jag köpt den gula trådrullen!

 4. metamorphosis skriver:

  Åh, alla bilder jag sett därifrån känns så härligt inspirerande och kreativa!

  • madde madde skriver:

   Alla är välkomna till Broderiakademin och våra urtrevliga årsmöten med tillbehör ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.