lov_i_handen_redigerad-1
Jag samlar färg. Jag plockar de vackraste, vackraste färgerna. Från lime till gul, till orange och röd. Jag plockar asplöv. Jag lägger i press och lägger på hög. Jag vet inte varför (förutom för färgernas skull). Jag vet inte till vad. Men jag vet att det blir till något. Kanske behöver jag ta fram dem i januari. I januari när snön yr och dagsljuset fladdrar förbi. Jag samlar färg. Hösten är bra till det.

I´m collecting colour. I collecting leafs from asp. It got so vibrant colours – from lime, to yellow to red. Love them. Don´t know what to do with them, but for something for sure.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Jag samlar färg

  1. Gabriella skriver:

    “När dagsljuset fladdrar förbi.” Vad jag gillar det. Inte när det gör det, utan orden. Fast jag gillar när ljuset fladdrar förbi också. I Januari kommer jag att gilla det ännu mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − ett =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.