skissboken_faglar_
skissboken_faglar_2
skissboken_faglar_3
Långsamt går det. Fåglar blir det fortfarande. Men ack så långsamt. Nån i månaden just nu. Klipper lite, målar lite. Drar ett streck eller två med pennan. Som om i slow motion. Tittar desto mer. I boken. Bland skisserna. Bland bilderna. Tittar, tänker, funderar, gör planer. Planer som skall förverkligas sen, snart, senare, då. Har kommit överens med min långsamhet just nu. Respekterar min upptagenhet (min självvalda, påtagna, upptagenhet). Accepterar mitt val. Accepterar (nästan jämt) att jag inte har kraft och ork. Att jag inte hinner och mäktar med. Men lite blir det. Lite. Långsamt går det.

Långsamma fåglar.

I have so much going on that all my creative life is on hold. I´m giving talks, workshops and working (a whole lot) as a coordinator, producer and administrator. Accepting that my creativity is on hold. For now. But sometimes I´m working. But i´m slow. Little by little.
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Långsamma fåglar

  1. Maria skriver:

    Ganska fantastiskt att du iallafall hinner med lite. Om jag hade så mycket annat så skulle jag nog inte hinna något. Nu har jag inte gjort någon ny bild i min bok sen jag kom hem från resan. Det vill jag göra någon dag…

    • madde madde skriver:

      Å tack. Det känns som om jag inte åstadkommer nåt just nu. Men det gör jag väl. Bara inte alltid det jag vill helst…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.