fargmanifestet2
fargmanifestet
Jag var på konferensen “Medskapandets konst ” och där delades Nordic Art Insight-priset ut och det gick till helt rätt person (enligt mig och juryn tydligen), nämligen Lina Sofia Lundin. Hennes färgningsmanifest vann. Grattis!
Färgningsmanifestet känns helt rätt i tiden. Det känns modernt och spännande, viktigt och hållbart. Riktigt roligt. Färgningsmanifestet är en resa. I Sverige, i Indien. En resa med färg och textil. En resa om konsumtion och mat. Om naturlig färgning. Ett spännande konstprojekt. Läs det!

The Nordic Art Insight prize was won by Lina Sofia Lundin. Great!
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Färgningsmanifestet vann!

  1. […] en tygbit och vek in skalresterna i tyget. Jag tänkte färga lite. (Jag är också inspirerad av färgningsmanifestet och Linas sätt att använda mat att färga med). Jag visste inte riktigt hur jag skulle fortsätta […]

  2. […] ofta förfallet. Naturens förfall är intressant på bild, alltid intressantare än prakten. Efter Sofia Lundins projekt Färgningsmanifestet så har jag tänkt på och läst lite om färgning. Fortsättningen […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + fyra =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.