a_week_in_my_life
Jag inspirerades i veckan av Hanna att hoppa på projektet att dokumentera en vecka i mitt liv – med bild och text. Veckan det handlar om är nästa, 9-15 september. Inspiratören till det hela är Ali Edwards. På hennes sida om projektet (som hon självt gjort nu i sju år) finns en massa (verkligen massor) inspiration och gratis dagboksblad, mallar till olika dokumentationssidor med mera.
Jag går inte igång på hennes färdigdesignade sidor. Jag vill tänka själv. Jag tänker mig bara fotografera hela veckan, alla dagar och alla tider på dygnet. Jag tänker mig en massa självporträtt. Jag tänker mig också att skriva dagbok, att dokumentera hela dagen, hela vardagen. Jag har skrivit ut hennes dagboksblad, för att jag tyckte att de var roligt med tidsangivelser hela dygnet och en begränsad skrivyta (annars skulle jag kunna skriva hur detaljerat som helst). Så detta laddar jag nu för. Jag vet inte hur jag kommer att använda detta. Det kanske bara blir en högst personlig dokumentation. Jag vet inte. Men jag berättar mer nästa vecka. När jag vet hur det känns.

I´m going to document a week of my life. Text and photo. Inspired by Hanna, who´s inspired by Ali Edwards.
/Madde

(Skärmdump från Alis sida.)

Tagged with:
 

One Response to En vecka i mitt liv

  1. Maria skriver:

    Intressant! Ska läsa mera…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange