ljusbord_

Det är verkligen fullt upp nu – med alla mina jobb. På kontorsjobbet så är det stor redovisning på gång. Vilket innebär all tid vid datorn, telefonen och miniräknaren. I dag åker jag dock upp till vilhelmina för att i morgon föreläsa och ha kurs för förskolepedagoger. Det var ett tag sedan så det ser jag verkligen framåt. Det är roligt att få inspirera till skapande och kreativitet. Att inspirera vuxna i sitt arbete med barn.

I helgen sedan skall jag skriva på ett föredrag jag skall ge i Örnsköldsvik nästa vecka älska färg, utgå ifrån lust och förbereda nästa helgs sagoworkshop Kärlek och kärleksbrev. Det blir väl lite snickrat i helgen också. vill ju att det skall bli färdigt någon gång här hemma (men det dröjer ännu).
Det är intesivt och mycket nu. Så i morgon blir det inget inlägg, jag tar paus.
Ha en fin dag!

I working a lot now. Lectures. workshops. I´m taking a break tomorrow.
/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − tio =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.