mardseleforsen
mardseleforsen2
mardseleforsen4

Jag hade en riktigt fin helg. Vi stannade bland annat för kaffepaus vid vackra Mårdseleforsarna. Här är det riktigt vackert – även om vi bara hann njuta en liten, liten del av området. Jag hann däremot, förutom kaffe och macka, utmana mig själv. Jag tycker inte riktigt om att gå på hängbroar, när man ser vattnet nedanför som forsar fram. Den här hängbron gungar väldigt och man får vara max två personer på den. Men jag gjorde det! Jag gick fram och tillbaka och stannade mitt på för att titta ner. Obehagligt var det, läskigt. Men jag gjorde det och det känns riktigt bra!

This weekend when I was away I visited Mårdseleforsarna. Challenged myself by crossing the suspension bridge.
/Madde

Tagged with:
 

One Response to Utmaning

  1. Maria skriver:

    Hängbroar klarar jag inte, så när vi varit där så väntar jag innan broarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − sju =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange