ammarnas_

Jag har ju inte bara ett praktiskt skapande liv. Jag har också ett administrativt skapande liv. Jag sitter ibland på mitt kontor i stan. I Umeå. Jag jobbar sedan ett år tillbaka med att ansvara för och samordna Skapande Skola i Umeå Kommun. Roligt och givande. Det gör också att jag har en stadig inkomst – om än en halv. Mitt kreativa designmadde-liv kan vara lite upp-och-ner ibland. Men som om inte dessa två liv räckte så har jag nu tagit på mig ett tredje liv. Ett tillfälligt liv. Nu och ett halvår fram kommer jag att tillsammans med en grupp människor jobba med invigningen av kulturhuvudstadsåret, UMEÅ2014. Idag bär det iväg mot fjällvärlden – vi ska vandra, mötas, göra studiebesök och lära känna varanndra. Spännande och intensivt gissar jag att det blir. Spännande och intensivt tror jag att det kommande halvåret kommer att bli. Ha en fin helg!

I have this creative life – designmadde –  with art, workshops and a lot more. But I also have a creative life like a producer. I work with art and schools – as an administrator, part time and now for six months I´ll be working with the opening of UMEÅ2014 – my town will be cultural capital of Europe next year. So I have a lot on my agenda. This weekend I´ll meet all the people I´ll be working togehter with the opening. We´re going up to the mountains. Have a great weekend.
/Madde

Tagged with:
 

5 Responses to Mina tre liv

  1. Gabriella skriver:

    Stort grattis till ditt nya tredje liv. Du kommer att sätta färg på det arbetet, det är jag övertygad om!

  2. Birgitta Lilja skriver:

    Ja, du Madde, kommer att sätta färg på arbetet inför 2014 och med säkerhet så fortsätter färgsättningen under 2014. Ha det så bra i Ammarnäs. Grattis!

  3. Anna-Karin skriver:

    Låter som ett väldigt roligt uppdrag. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − sex =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange