maleri_ansikte_1 maleri_ansikte_2
Ja det har inte kommit till så mycket mer än sist, HÄR finner du del 3. Lite mer vitt i bakgrunden har dock kommit till, ville tona ner det hela en aning till. Sedan har det kommit till lite grönt i bakgrunden. Lite grönt på vägen som jag tänkte att det skulle vara, men jag tror att det bara skall få vara en form. En form som kan vara vad som helst, beroende på vem som tittar. Jag har också lagt till en grönaktig skugga på kinden. Men nu är det nog. Nu är det nog stop med den här bilden. I alla fall på ett långt tag. Nu lägger jag den åt sidan och går vidare.

Here´s step four, you can see step 3 here. I´ve added some more white and green. And now I think I´m done. For now anyway, for a long time I think. Time to move on…
/Madde

Tagged with:
 

2 Responses to Hur tänker jag? del 4

  1. Elin skriver:

    Kul att läsa dina tankar :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.